fbpx

Mallihaku tuotantoihin

Ytimessämme on luova, sitouttava tarinankerronta tavallisten, samaistuttavien ihmisten sävyttämänä. Haemme listoillemme nuoria ja vanhoja kasvoja, raikkaita persoonia ja heittäytyviä ystäväporukoita. Kuvaamme asiakasyrityksillemme pääosin Kuopion alueella vaihtelevissa ympäristöissä.

Lue lisää »

Missä maailma makaa digissä?

Eletään vuotta 2022 – media ja ihmisten niissä käyttämä aika on hyvin pirstaloitunutta. Olet varmasti havainnut lihasmuistiin tallentuneen liikkeen, jonka avulla selaat kanavia: IG, FB, TikTok, IS, HS, Youtube. Lista vain jatkuu ja liike toistuu.

Lue lisää »

Sosiaalisen median vuosisuunnittelu

Sosiaalisen median vuosikello, vuosisuunnitelma tai vuosikalenteri — niin, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kutsuttiin suunnitelmaa nimellä millä hyvänsä, auttaa se systemaattisen, ennakoivan sisällön tuottamisessa ja pitkän aikavälin somesuunnittelussa. Käytännössä se luo raamit, joita vilkaistessaan näkee ajankohdat ja merkitykselliset aihepiirit sesonkeineen.

Lue lisää »

Somen kuvakoot haltuun

Sosiaalisen median kuvakokojen parissa työskentely voi ajoittain tuntua suossa tarpomiselta. Ilman kumisaappaita. Pilkkopimeässä. Sosiaalisen median kanavat muuttavat suosituksiaan jatkuvasti, mistä syystä on varsin tärkeää ylläpitää kuvakokotietoutta tavoitellessa mahdollisimman laadukasta kuva- ja videosisältöä.

Kokosimme alle joukon ajankohtaisia kokosuosituksia, jotka perustuvat kokemukseemme kelpoisimmista kuvakoista. Kutsuttakoon tätä HuHun selviytysmisoppaaksi somen kuvakokojen suossa. Huomaathan, että kuvien koot on ilmoitettu pikseleinä.

Lue lisää »
mittailua

Digitaalisten toimintojen mittaaminen: mitataanko vai eikö mitata?

Klikkaukset, selailut, katselut. Tykkäykset, kommentit ja jaot. Kaikki tämä synnyttää dataa, joka voidaan taivuttaa informaatioksi. Informaatio voidaan puolestaan säätää tiedoksi, jota lopulta voidaan hyödyntää yrityksen päätöksenteossa.

Nykypäivän digitaalinen ympäristömme tarjoaa valtavasti dataa etsijälleen. Dataa louhitaan parhaimmillaan useista monenkirjavista lähteistä suuriksi tiedostoiksi, mutta valitettavan harva on päässyt jyvälle datan varsinaisesta liiketoiminnallisesta arvosta: ilman systemaattista käsittelyä data menettää arvonsa, ja muuttuu niin sanotusti turhakkeeksi. Tehoton datan kerääminen evää mahdollisuuden hyödyntää tietoa päätöksenteossa.

Lue lisää »

Kesäpäivän poljentoja

Ajatukset poukkoilevat viikon takaiseen viikonloppuun – Ahooy Creativen kesäjuhliin. Grillidinneri, livemusiikki, rapsakat rantasaunan löylyt ja sukellus alkukesän vielä aavistuksen hyiseen järviveteen…

Lue lisää »
huhu

© 2021 Huhu. Kaikki oikeudet pidätetään.

huhu

© 2021 Huhu. Kaikki oikeudet pidätetään.