fbpx
kesäpäivä-blogi-01
Ida Heiskanen

Ida Heiskanen

Kirjoittaja on Huhun timanttisin Jr.
Community Manager ja uusin Huhuilija jengissä.

Kesäpäivän poljentoja

Ajatukset poukkoilevat viikon takaiseen viikonloppuun – Ahooy Creativen kesäjuhliin. Grillidinneri, livemusiikki, rapsakat rantasaunan löylyt ja sukellus alkukesän vielä aavistuksen hyiseen järviveteen. Nyt viikonlopun muistoja selataan ja toistetaan kameran rullasta.


Yhteistyö osoitteessa Kauppakatu 12 voi hyvin. Monimuotoinen työyhteisö on vuosien varrella kehittänyt omanlaisensa tavan tehdä yhteistyötä – vahva perusta osaamisen ja kehityksen rakentamiselle tuo kunkin toimijan arkeen uutta virtaa. Pitkäjänteiseksi kasvanut yhteistyömme mahdollistaa uudenlaista projektiajattelua ja antaa mahdollisuuksia kehittää innovatiivisia ratkaisuja. Kaiken tämän ohessa voimme paikoitellen heittää aivot narikkaan. Tai kitarat olalle. Luoda toisenlaisia yhteistyön hedelmiä.


Huhu Digital ja Ahooy Creative yhdistivät jälleen voimansa vuoden 2021 kesäjuhliin. Taustalakanoiden oikaisu katonrajaan ja savukoneiden sysäys nurkkiin. Kitaroiden virittely, äänihuulten availu ja Virvokeitaan virvokkeiden lastaus. Ultimaattinen livebändi Soolo Salonen ja uhrilahja muodostui kahden yrityksen edustajien saumattomalla yhteistyöllä – tunnelma oli kirjaimellisesti katossa!


Kiitos Ahooy ja Soolo Salonen & Uhrilahja – seuraavaa settiä odotellessa!


#ahooycreative
#huhudigital
#kesäpäiväntunnelmaa

huhu

© 2021 Huhu. Kaikki oikeudet pidätetään.

huhu

© 2020 Huhu. Kaikki oikeudet pidätetään.