fbpx
Rekry - Jr.CommunityManager
Teemu Pelkonen

Teemu Pelkonen

Kirjoittaja on Huhun Community Manager
ja yrityksen hallitseva änärimestari

REKRY: Jr. Community Manager

REKRY:

Huhu Digital on sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin tehotiimi Kuopiossa. Nyt kun hommia alkaa olla työpöydillä entistä enemmän, tarvitsemme huipputyypin mukaan menoomme. Etsimme etevää henkilöä Junior Community Manageriksi.

 

Työtehtävästä:

Toinen puoli työpäivästäsi koostuu projektien ja asiakkaidemme hallinnasta sekä koordinoinnista. Toinen osa taas sosiaalisen median metkuihin tutustumisesta ja sisällöntuotannosta. Osaatko liikennöidä työtä sisäisesti ja koordinoida projekteja? Jos ymmärrät jakaa resursseja oikein ja ottaa tehoja irti tiimistä, niin hyvä! Tykkäätkö tarinoista sekä sisällön luomisesta, ja kynä pysyy jommassakummassa kädessä? Mahtavaa!

Edellytämme:

– Soveltuvaa koulutusta
– Projektihallinnollisia taitoja sekä viestintävalmiuksia
– Käytännön osaamista ja kokemusta asiakashallinnasta sekä erilaisten projektien koordinoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta
– Luovaa ajattelua ja tarinankerrontahalua

Arvostamme:

– Kiinnostusta ja uteliaisuutta sosiaalista mediaa ja digitaalista markkinointia kohtaan
– Yhteistyökykyistä, aktiivista ja ulospäinsuuntautunutta työotetta
– Halua kehittyä työntekijänä ja valmiutta haasteisiin

 

Hakeminen ja lisätiedot:

Kerro meille mitä osaat! Toimita hakemuksesi ansioluetteloineen 1.3.2021 klo 16:00 mennessä sähköpostitse Community Manager Teemu Pelkoselle, teemu.pelkonen@huhu.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa samainen henkilö Teemu Pelkonen, 044 5947 988.

 

huhu

© 2021 Huhu. Kaikki oikeudet pidätetään.

huhu

© 2021 Huhu. Kaikki oikeudet pidätetään.