fbpx
huhu - savolainen sometoimisto
Teemu Salonen

Teemu Salonen

Kirjoittaja on Huhun luova suunnittelija sekä brändi- ja
markkinointitoimisto Ahooy Creativen Art Director

Enemmän kuin sometoimisto

Ideamme oli lähteä luomaan vahvaa osaajien yhteisöä hyvän tekemisen ympärille. Kohti tätä visiota ollaan menty alusta alkaen ja olen aidosti sitä mieltä että tekemisen tavoitteen tulee olla niinkin yksinkertaista kuin: tehdä siistejä juttuja keleposten tyyppien kanssa. Kun osaajien arvot ja ajatusmaailma kohtaavat ei työkään enää tunnu työltä, vaan tekeminen saavuttaa ihan uuden ulottuvuuden ja uusia ovia avautuu entistäkin enemmän. On tärkeää suunnitella asioita hyvässä hengessä nauttien matkasta, jolloin tekeminen ja sen saavutukset itsessään muodostavat mainion tavan luoda uutta.

Kun tekemisen perusta on kunnossa ja olemassa on turvallinen työympäristö, on mahdollista keskittyä täysillä oleelliseen. Rakastamme ongelmia, tai tarkemmin sanottuna niiden ratkaisemista. Tekemisemme ytimessä on ongelmanratkaisu. Tuotteemme ovat työkaluja halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. Kautta aikain tehokkainta markkinointia on ollut suosittelu. Kuulopuheet ja ystävän kautta kulkeva informaatio koetaan luotettavammaksi, kuin brändiltä itseltään tuleva viestintä. Jostain huhut saavat aina alkunsa…

Olemme tänä päivänä enemmän kuin sometoimisto. Olen äärettömän fiiliksissä huomatessani miten saan tehdä duunia hyvän yhteisön ympäröimänä. Huhun digitaalinen studio pitää sisällään timanttista strategiatyötä mahdollistaen kokonaisvaltaisen sosiaalisen median markkinoinnin, sekä käytännön tekemiseen liittyviä koulutuksia, tuotantoja ja ratkaisuja. Huhun korvaamattoman ydintiimin lisäksi samassa kiinteistössä majaansa pitää markkinointitoimisto Ahooy Creative, joka täydentää hyvin sosiaalisen median markkinoinnin tuotepalettiamme aina brändin rakentamiseen asti. Yhteistyömallimme on marinoitunut uomiinsa viimeisen kolmen vuoden aikana ja hommia paiskitaan edelleen täysin saumattoman yhteistyön saavuttamiseksi.

Huhuilijoihin lukeutuu myös hieno joukko yhteistyökumppaneita sekä alihankkijoita ympäri Suomen niemeä. Mukaan saat ilmoittautua milloin vain ja katsotaan mitä siistiä saadaan yhdessä aikaan. Meidän ovet ovat edelleen avoinna.

Ota yhteyttä

HuHu People Oy
Kauppakatu 12, 2.krs
71100 Kuopio
etunimi.sukunimi@huhu.fi
huhu

© 2021 Huhu. Kaikki oikeudet pidätetään.

huhu

© 2021 Huhu. Kaikki oikeudet pidätetään.